Reacties

Hieronder lees je enkele reacties van anderen die een afstemming hebben ontvangen.

Van Simone

Een week na de afstemming:
“Wat ben ik onder de indruk van jouw mooie en goede afstemming! Ik werd er gelijk door geraakt en heb deze een paar keer doorgenomen om het goed te laten inwerken. Ik herken echt alle punten die je naar voren brengt, precies de dingen die me bezig houden en die ik aan het uitwerken ben. Er is niets wat niet klopt of wat ik niet begrijp. Dank je wel hiervoor! Ik ben er ontzettend blij mee.”

Een paar maanden later:
“Ik heb zojuist nog mijn eigen afstemming terug gelezen en ben er nog steeds van onder de indruk. Ik heb er ontzettend veel aan gehad, want er zijn daadwerkelijk kwartjes gevallen en nu ik het teruglees, zie ik dat ik toch al weer stappen vooruit heb gezet. Ik blijf het altijd bijzonder vinden om zulke mooie feedback en handvatten te ontvangen.”


Van Dagmar

“Ik voelde mij sinds een paar weken heel angstig en onrustig. Ik kon er maar niet achterkomen waar dat door kwam. Lissa wist in haar afstemming precies te achterhalen wat het was en hielp mij het op te lossen. Daarnaast wist ze in de afstemming te verwoorden wat ik onbewust wel wist maar waar ik toch niet bij kon komen. Dat gaf me richting bij de keuzes waar ik voor stond in mijn leven. Dat alles wist ze in een uitgebreid verhaal te verwoorden waardoor ik het kan teruglezen op elk gewenst moment.”


Van Inge

“Lissa heeft eerst een afstemming bij mijzelf gedaan. Ik heb dit als helpend en bijzonder ervaren. Na deze afstemming merk ik dat ik veel positiever zelf erin sta. Het heeft mij handvatten gegeven om weer vooruit te kijken, meer vertrouwen te hebben in mijzelf en mij van overtollige ballast te ontdoen. Ik kan nu andere keuzes maken.

Bij ons zoontje heeft Lissa ook een afstemming gedaan, waarbij hij eerst omschreven werd als persoon. Een mooi stukje dat precies bij onze zoon past.
Gezien er heel wat in onze situatie verandert, kregen we met de afstemming handvatten voor hem hoe we hiermee om konden gaan. In eerste instantie reageerde onze zoon hier niet op, echter een maand later hadden we hier juist veel baat bij!
Heel erg fijn om zo handvatten te krijgen en hem te horen, terwijl hij zelf nog niet kan praten. Bijzonder om te zien wat er uit zo’n afstemming kan komen, en absoluut niet zweverig!

Daarbij wil ik aangeven dat Lissa op een zeer positieve en mooie manier de boodschappen omschrijft waarbij ze iedereen in z’n waarde laat.”